Siirry sisältöön

Yritys

Tampereen Tulkkikeskus toimii nimestään huolimatta laajalla alueella. Toimialueenamme on Pirkanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Pohjois-Suomi. Yrityksen suurin yksittäinen omistaja on Tampereen Viittomakieliset.

Yritys on perustettu vuonna 1989 ja toimintamme on laajentunut Pirkanmaalta nykyiselle toimialueellemme. Tuotamme viittomakielentulkkausta, kirjoitustulkkausta sekä puhevammaisten tulkkauspalvelua kaikille käyttäjäryhmille. Hallitsemme kuurosokeusmenetelmät sekä opastamisen ja kuvailun. Asiakasryhmiimme kuuluvat kuurot, huonokuuloiset, kuuroutuneet, kuurosokeat sekä puhevammaiset henkilöt. Opetamme myös kommunikaatiota ja tukiviittomia. Palveluksessamme on tällä hetkellä yhteensä yli 20 tulkkia.

Toimintamme perusperiaate on tuottaa tulkkauspalvelua sellaisena kuin asiakkaat sitä tarvitsevat. Huolehdimme siitä, että tulkkien osaaminen ja tekniset edellytykset (esim. etätulkkauksessa) ovat ajan tasalla. Korkean tulkkaustyön laadun varmistaa myös sekä tulkkien että koko yrityksen pitkä kokemus tulkkauspalvelualalta. Meidän tulkkeihin voit luottaa!

 

Tampereen Tulkkikeskus Suomalaisen Työn Liiton jäseneksi

Tampereen Tulkkikeskus on liittynyt Suomalaisen Työn Liiton jäseneksi. Liiton jäsenenä sitoudumme vastuullisen työn periaatteisiin, joita ovat työpaikkojen luominen, tuotannon ja hankintojen vastuullisuus sekä työntekijöiden osaamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen.

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja menestyy. Tätä tehtävää liitto on toteuttanut jo yli sata vuotta.

Lisätietoa löytyy sivustolta https://suomalainentyo.fi/.